Linken

 

 

Op deze pagina komen linken te staan van andere interessante websites.
Wilt u geplaatst worden op onze site stuur ons dan een mail en wij nemen contact met u op.


Slapen.

Subliem slapen is een beddenbedrijf die in 1988 is gestart met verkoop van bedden en waterbedden.
Wilt u een eerlijk advies en uitgerust weer wakker worden kom dan langs in de showroom in Badhoevedorp.
Daar hebben ze voor elk budget en elk comfort een bed wat bij u past.
Bent u niet zeker van het uitgezochte matras mag u deze een weekend thuis uit proberen. Hierdoor is een weet u zeker dat u de juiste beslissing heeft genomen.
We zien u graag voor een bezoek in onze showroom waar we onder het genot van een vers gezet kopje koffie of thee u de mogelijkheden laten zien. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen op onze website.
Tot ziens bij
Subliem Slapen
Nieuwemeerdijk 32
1171 NB Badhoevedorp
020-6599171
www.subliemslapen.nl

 

Senso del Suono.

Jan Veerman bekent uit de band van Tribute To The Cats Band ook wel de TTTCB genaamd heeft zich gespecialiseerd in klankschalen sessies.
Wil je hier meer van lezen kijk dan op de website of de bijgevoegde advertentie Senso del Suono.
www.sensodelsuono.nl
Senso del Suono

 

Dyslexie.

Bijna iedereen kent wel iemand die dyslectisch is. Hiermee is het lastig om in de begin jaren te leren lezen en/of rekenen. Gelukki zijn er een hoop instanties die hiermee kunne helpen. Wij bij dyslexie-hulp hebben op de website hier informatie over taan en mocht u vragen hebben kunt u altijd bellen. UIt onderzoek is gebleken dat kinderen en (jong)volwassenen emotioneel gezien hun eigenwaarde onderschatten. Dyslexie-hulp geeft hier trainingen in waardoor ze weer beter in hunvel gaan voelen met als gevolg dat de prestaties ook omhoog schieten. Voor verder informatie.
www.dyslexie-hulp.com

Reconnection.

Wanneer we te maken hebben met pijn of ziekte, is dat vaak een symptoom van innerlijke disbalans. Deze disbalans kan ontstaan zijn door bijvoorbeeld on verwerkte emoties of negatieve overtuigingen,waar we ons meestal niet bewust van zijn. Dit kan op den duur leiden tot fysieke klachten. Reconnective healing werkt met frequenties van energie, licht en informatie die een diepere healing toestaan dan ooit eerder mogelijk was. We worden verbonden met de bron van ons wezen, waarmee ons zelf genezend vermogen wordt versterkt.
Reconnection wordt veel al op mensen toegepast maar is ook zeer geschikt voor dieren. Dieren staan zo dichtbij de bron dat healings zeer snel en goed hun werk kunnen doen.
www.reconnective-healing.net

Roy Martina.

Vele zullen hem kennen. Dokter, Trainer en Schrijver van vele boeken. Zijn boek die in Nederland al vele jaren in omloop is en ook zeker door mij gebruikt wordt is Emorioneel evenwicht. Een snelle en blijvende manier om in evenwicht te komen. Dit boek is nu ook in het Engels vertaald. Wil je hier meer over lezen kijk op Roy martine book launch.
www.roymartina.com

 

Stroomtaal.

www.stroomtaal.nl

 

 

[Terug Naar Boven]