Dyslexie

Als je dyslexie hebt of denkt te hebben gaat er het een en ander in je leven veranderen. Op school heb je extra hulp nodig en in de wat zwaardere gevallen zal remedial teacher een grote hulp kunnen zijn.
Dan is er nog een groep kinderen die nog wat extra hulp daarbovenop kunnen gebruiken.

Vaak komt het voor als je erachter komt dat er iets aan de hand is dat het al een tijdje aan de gang is en dat het kind daar, emotioneel, problemen mee heeft gekregen.

Voor die kinderen en ook kinderen die andere emotionele problemen hebben, geven wij de training "Lekker in je vel" in deze training wordt aan hun zelfbeeld gewerkt.

Het is namelijk erg belangrijk voor een kind zich goed te voelen. Dit bevorderd de leer prestaties, het sociale contact, de lichamelijke gezondheid etc.
Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die dyslectisch zijn emotionele veranderingen ondergaan. Dit kunt u lezen op http://www.balansdigitaal.nl/assetmanager.asp?aid=360

Wilt u hier nadere informatie over de hulp die wij kunnen bieden dan kunt u kijken op de site www.dyslexie-hulp.com of ons mailen en wij beantwoorden al uw vragen.

Training "Lekker in je Vel"
Fokkerstraat 85 Amstelveen

Basis training "Lekker in je vel"bestaat uit:
1 formulier die ouders invullen. (eventuele intake is apart)
6 x in 3 maanden voor 1 1/2 uur

Vervolg training "Lekker in je vel" bestaat uit:
6 x in 3 maanden voor 1 1/2 uur

Onderhoud van de training "Lekker in je vel"
Het terugkomen 1x per 2 maanden voor 1ochtend of middag. Hierin gaan we wat er geleerd is in de voorgaande trainingen onderhouden en verstevigen. Dit geeft de kinderen meer zekerheid als ze zien en horen dat ze er niet alleen voor staan.Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de site

www.dyslexie-hulp.com