Training mannen- &vrouwen mind

 

2011

Mannen-  & Vrouwen Mind

Wat denk jij wel?!”  “Waarom begrijp je mij niet?”

Op een boeiende en humoristische wijze nemen Bommel van Oosterum en Jeanet Luth (twee gecertificeerde trainers) je mee in de wereld van de verschillen in de mannen- en vrouwenmind.
De moeilijkheden waar je wel eens in relatie met anderen tegenaan loopt, liggen voor het merendeel aan het feit dat dat wat wordt gezegd anders wordt ontvangen.
Door de ander of door jezelf. “Zo heb ik het niet bedoeld!” of “Waarom begrijp je me niet?” zijn veel gehoorde uitspraken.
Mannen en vrouwen denken nu eenmaal anders. En door dit anders denken, wordt er anders gehandeld en gecommuniceerd.

Uiterst interessant om juist die verschillen eens onder de loep te nemen. Inzicht in deze verschillen, geeft inzicht in je relatie. Door inzicht, creëer je begrip. Het geeft lucht om de gedachten van je (gespreks)partner niet langer persoonlijk op te hoeven vatten.

Aan het einde van de training heb je een heldere kijk op de verschillen in de mannen- en vrouwen mind. En hiermee een andere kijk op de mogelijke problemen en miscommunicatie binnen een relatie; privé- en werkgerelateerd. Kortom: deze training is een mooie investering in jezelf en je relatie(s)!

  • Verschillen tussen mannen- en vrouwenmind.                           
  • Begrijpend communiceren; verbaal en non-verbaal.                  
  • Wat hebben wij geleerd en hoe gaan we hiermee om?

    De basis training bestaat uit 3 bijeenkomsten, 3 schriftelijke feedbacksessies op ingezonden thuiswerkopdrachten, uitvoerig trainingsmateriaal, koffie en thee.


    Terug naar Trainingen

  •